onsdag 15. februar 2012

Gave og Interiørmesse!

För en tid sedan var det återigen dax för oss att besöka “Gave og Interiörmessen” på Lilleström! 2 ggr per  år åker vi dit och inspireras av alla fantastiska montrar, kikar på alla nya produkter som ska ut på marknaden, och framförallt: shoppar! ;-)
Det är spännande att summera vilka nya leverantörer vi skaffat och vilka nya varor vi kommer få in, och jag publicerar här lite godbitar på varor som kommer! :-)

Till att börja med är “Jimmys” en ny leverantör. De har charmiga köksredskap i bullig 50-talsstil, allt i sköna pasteller, som bäddat för cupcakes bak!


En annan ny leverantör är Krasilnikoff, supermysig "vintage style" butik, med mysiga tepper och kakburkar o annat smått och gott i fantastiska färger.
Här är några av de varor som kommer från dem:


PB home, med riktig kvalitet och superflott nordisk design när den är som bäst! Produktbilder väntas inom kort!
 

Sedan har vi ju våra gamla trotjänare, leverantörer vi redan har ett gott samarbete med och gärna beställer mer av direkt på plats efter att ha fått klämma och känna lite på produkterna!

Våra favoriter Ants & Sugar har med sina super tuffa lampor, råa industrimöbler och orginella ting nåt för alla tror jag! Här är en bråkdel av allt vi beställde från dem:

Underbar sänghimmel!
Kopia på fransk spegel från 1800-talet


Supertufft sinkkar!
 Lite från House Doctor:


Detta är bara en liten smakbit av allt nytt vi väntar in till butiken!
Leveranstiderna varierar ju såklart från våra olika leverantörer, men mars-april  väntar vi det mesta. Håll utkik! :-))
Ha det bra vidare! Klem från Nea

2 kommentarer: